Recente films

Naast de filmserie HAULERWIJK IN OUDE BEELDEN worden er zo nu en dan ook films uit gegeven met recent filmmateriaal van Haulerwijk en omgeving.

Zo zijn 2 films gemaakt getiteld MEI TJITS IT DOARP TROCH, waarbij Tjitske van der Meulen door het dorp trekt en gesprekken aan knoopt met bekende en minder bekende inwoners uit Haulerwijk en omgeving.

In 2004 verscheen de film 175 JAAR Openbaar Lager Onderwijs in Haulerwijk

In 2006 werd de film HAULERWIJK 250 JAAR uitgegeven, een verzameling filmopnames van 10 dorpsfilmers, die de verschillende festiviteiten hebben vastgelegd, die dat jaar plaats vonden.

In 2011 kwam de dubbel DVD 75-JARIG BESTAAN VOETBALVER. HAULERWIJK

In 2015 verscheen de film DE TURFGRAVERS VAN HET FOCHTELOERVEEN, een film die ook in 3 gedeeltes is opgenomen in de delen 11, 12 en 13 van de filmserie HAULERWIJK IN OUDE BEELDEN.

In 2017 is de DE KNYNEREVU uitgebracht, een filmregistratie van de door toneelver. Frysk en Fry opgevoerde revue ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van kleindierfokver. It Knyntsje

Voor het totale aanbod aan recente films zie Recente films

Films verkrijgbaar

U kunt de films bestellen bij Rinze Oenema

De prijs van de verschillende films is 10 Euro per stuk. Bij verzending komt hier per zending 3 Euro verzendkosten bij.

De films zijn ook verkrijgbaar bij kapper Steenhuis, Slotemaker de Bruineweg 1, 8433MB Haulerwijk

Ga naar Oude films of Recente films. (Bij elke film is een PDF-bestand te raadplegen met de beschrijving van de personen in de film.

Als u snel wilt zoeken in alle film-beschrijvingen in één pdf klik hier  Inhoud film TOTAAL  (Gebruik dan CTRL-F en voer een zoekopdracht in)

Hieronder enkele impressie voorbeelden:

Deel 8.

Deel 1.

deel 14.

Deel 11.

Deel 10.